Esküvők

by Borsodi Imre

Egy esküvőn a ceremóniamester  bizalmi szerepet tölt be. Irányít, és számos helyzetet kezel. Ha kell beindítja  a hangulatot, ha kell a háttérből segíti az események gördülékenységét. Ha szükséges játékokkal szoktatja össze az egymásnak még idegen násznépet, ha kell segíti a fotós és videós munkáját. Mindezt a Ti igényeitekre szabva.

Borsodi Imre

Az esküvő közös életetetek egyik legmeghatározóbb napja. Nem megismételhető. A legfontosabb, hogy minden pillanatát önfeledten élhessétek meg!

Minden másra ott vagyunk mi, szolgáltatók. A háttérben sürgünk-forgunk, hogy minden a helyére kerülhessen. Hogy időben a tányérra kerülhessen az étel, és hogy a legjobb pillanatokat kaphassuk el. Ceremóniamesterként egy kulcsot biztosítotok nekem. Egy kulcsot, ami átjárást biztosít az esküvő összes ajtaján. Így tudom segíteni az est gondtalanságát Nektek, és így tudom biztosítani a hatékony munkát szolgátatást nyújtó kollégáimnak.

Rólam mondták...

Nagyon szépen köszönjük a tegnapi napot Neked, a sok segítségedet, az odafigyelést, azt, hogy kézben tartottál mindent és hogy rugalmasan reagáltál a felmerült dolgokra. 🙂
Hála neked mi arra tudtunk koncentrálni, hogy a vendégeinkkel foglalkozzunk és jól érezzük magunkat.
Örülünk, hogy megismertünk, szerintem szuper csapat voltunk így hárman.

Anita & Bálint

Még egyszer nagyon köszi mindent, nagyon meg voltunk elégedve. Kézben tartottál mindent, jól mozgattad a népet, figyelmes voltál, szóval nem ragozom, rendben volt!

Köszi, és vigyázz magadra!

Edina & Gyuri

Megszeretnénk még egyszer köszönni a segítségedet a nagy napunkon🙏🏽 Erős brigád volt , szóval láthatóan nagyon kellett a te terelésed, segítséged!😆 Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, és a násznép is csak pozitív vissza jelzést adott az esküvőről és rólad is. Minden apró részletre figyelve volt. Örülünk , hogy téged választottunk, mert egy csupaszív ember vagy!! Köszönjük🙏🏽🥳🤩

Vivi & Szabi

Szia Imi!
Ezúton is szeretnènk megköszönni, hogy része voltál életünk legszebb napjának és tökéletessé tetted!
Köszönjük a rengeteg belefektetett energiádat és munkádat, már a szervezés legelső pillanatától egészen az nagy nap végéig!
Reméljük, hogy összesodor még az élet minket többször is. Mindenkinek ajánlani fogunk.

Alexa & Ádám

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy az esküvőnk napján már tényleg hátradőlhettünk, és élvezhettük, hiszen minden olajozottan ment. Illetve köszönjük, hogy az esküvőt megelőző hónapokban is mindig elérhető voltál, bármikor kereshettünk kisebb-nagyobb kérdésekkel. Az esküvőnk pontosan olyan lett, ahogy megálmodtuk, a násznép is csupa pozitív visszajelzést adott, szívből fogunk ajánlani mindenkinek!

Kinga & Gyuri

Komplett szolgáltatás csomagot keresel?
Tekintsd meg partnereim ajánlatait!