Vélemények

Imre az abszolút 21. századi ceremóniamester! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Jó a stílusa, emellett azt is teljesen eltalálta, milyen a mi stílusunk. Látszik, hogy élvezi, amit csinál. Remekül megtalálta a hangot a vendégekkel. Semmire sem kellett figyelnünk, csak élvezni az esküvőnket. Minden olajozottan ment, mert mindig tudta, mi következik. Nyitott és rugalmas volt, már az első perctől kezdve azt éreztük, hogy minden a megbeszéltek szerint történik, ugyanakkor a spontán történéseket is rutinosan kezelte.

Anna & János

Rólam mondták…

Imre a nagy napunkat sokszor megkönnyítette jelenlétével, szakértelmével és humorával. Örülünk, hogy Őt választottuk, mert sok gondot levett a vállunkról. Legyen szó a násznép koordinálásáról, lakodalmi- és hagyományőrző szokásokról, esküvős játékokról és minden sajátos elképzelésünkről, partner volt mindenben amit kértünk. 

Bogi & Dani

Rólam mondták...

Nagyon szépen köszönjük a tegnapi napot Neked, a sok segítségedet, az odafigyelést, azt, hogy kézben tartottál mindent és hogy rugalmasan reagáltál a felmerült dolgokra. 🙂
Hála neked mi arra tudtunk koncentrálni, hogy a vendégeinkkel foglalkozzunk és jól érezzük magunkat.
Örülünk, hogy megismertünk, szerintem szuper csapat voltunk így hárman.

Anita & Bálint

Még egyszer nagyon köszi mindent, nagyon meg voltunk elégedve. Kézben tartottál mindent, jól mozgattad a népet, figyelmes voltál, szóval nem ragozom, rendben volt!

Köszi, és vigyázz magadra!

Edina & Gyuri

Megszeretnénk még egyszer köszönni a segítségedet a nagy napunkon🙏🏽 Erős brigád volt , szóval láthatóan nagyon kellett a te terelésed, segítséged!😆 Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, és a násznép is csak pozitív vissza jelzést adott az esküvőről és rólad is. Minden apró részletre figyelve volt. Örülünk , hogy téged választottunk, mert egy csupaszív ember vagy!! Köszönjük🙏🏽🥳🤩

Vivi & Szabi

Szia Imi!
Ezúton is szeretnènk megköszönni, hogy része voltál életünk legszebb napjának és tökéletessé tetted!
Köszönjük a rengeteg belefektetett energiádat és munkádat, már a szervezés legelső pillanatától egészen az nagy nap végéig!
Reméljük, hogy összesodor még az élet minket többször is. Mindenkinek ajánlani fogunk.

Alexa & Ádám

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy az esküvőnk napján már tényleg hátradőlhettünk, és élvezhettük, hiszen minden olajozottan ment. Illetve köszönjük, hogy az esküvőt megelőző hónapokban is mindig elérhető voltál, bármikor kereshettünk kisebb-nagyobb kérdésekkel. Az esküvőnk pontosan olyan lett, ahogy megálmodtuk, a násznép is csupa pozitív visszajelzést adott, szívből fogunk ajánlani mindenkinek!

Kinga & Gyuri

Komplett szolgáltatás csomagot keresel?
Tekintsd meg partnereim ajánlatait!

Rólam mondták…

Imii!! Megegyszer mindent nagyon koszonunk!! A turelmed a profizmust mindent!!
A vájlingot fakanalastul ott hagytam ahogy kerted Sandornal, tettem ra egy kis meglepit is😘❤️

Regi & Viktor